USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку просять облаштувати тротуарну доріжку на вулиці зі жвавим автомобільним рухом

28 Січня 2022 11:21
В обласному центрі Волині просять облаштувати вулицю Черчицьку тротуарної доріжкою, адже там дуже жвавий рух автомобілів, що є небезпечно для пішоходів.

Відповідний депутатський запит під час засідання 25 сесії Луцької міської ради озвучила депутатка Алла Жупанюк.

«До мене звернулися жителі села Зміїнець та мешканці вулиці Чернишевського щодо нагальної необхідності облаштувати частину вулиці Черчицької тротуарною доріжкою. Цей відрізок має жвавий автомобільний рух, однак ширина проїжджої частини дуже вузька навіть для двостороннього руху автомобілів. Вулицею ходять багато пішоходів, зокрема школярів та жінок з дітьми. Прошу розглянути можливість створення безпечної пішохідної зони», - зауважила депутатка.

Депутати підтримали запит колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сова Показати IP 28 Січня 2022 12:52
100% там потрібен тротуар, а то недалеко до біди!
Лучанин Показати IP 28 Січня 2022 17:27
Коли вже в Луцьку облаштують тротуар по вул. Ковельській біля Будинку колишнього міського відділу міліції . Район площі Воз'єднання. Неможливо пройти особливо в дощову погоди. А автомобілі які проїзджають можуть обризгати з ніг до голови. Біля будинку по Ковельській 6а вже майже 50 років не ремонтували прибудинкову території , теж колдобини і баюри неможливо пройти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus