USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

У Луцьку пропонують створити пункти прийому сміття. Петиція

11 Листопада 2020 22:10
В обласному центрі Волині необхідно облаштувати загальнодоступні пункти прийому сміття.

Таку петицію 9 листопада зареєстрував Вадим Слива. Протягом наступних 14 діб її можна підписати за посиланням.

Чоловік звернув увагу, що останнім часом все частіше з’являються новини, що громадян штрафують за те, що вони підкидають сміття в баки, розташовані в чужих прибудинкових територіях.

«Узагалі я вважаю дикістю штрафувати за викидання сміття в смітник, однак так уже в нас в місті склалося. Водночас у будь-якому приватному господарстві час від часу накопичується сміття, яке не забирають сміттєвози, – це і будівельне сміття, і рослинне, наприклад листя, обрізані гілки, скошена трава, і інше великогабаритне побутове сміття. Однак єдина альтернатива викиданню такого сміття в «чужі» баки – вивезти його в ліс чи поле, і ця альтернатива абсолютно неприйнятна для будь-якої нормальної людини», – вказав він.

Та запропонував створити в межах міста пункти прийому та вивозу сміття з великогабаритними баками.

«Це значно спростить життя багатьом жителям міста і ОТГ, а також допоможе вберегти вулиці на окраїнах міста, ліси та поля навколо міста від куп вивезеного туди сміття», – зазначив Вадим Слива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 11 Листопада 2020 23:40
які пункти прийому сміття ?!!!!!!!!!! люцькспецкомунтранс не хоче забирати сміття навіть з існуючих ємкостей. 20 гривень з людини в місяць х 200 тис населення = 4 млн гривень. в місяць або 48 млн грн в рік. вивозиться 90 тис тон сміття в рік або 30 тис сміттєвозів. витрати на вивезення одного сміттєвоза складають максимум 500 гривень (зарплата, амортизація транспорту і т.д.), а беруть 1600 грн . от вам і вся сміттєва арифметика. скільки премій одержує директор люцькспецкомунтрансу ? питання риторичне
Завтрашній день Показати IP 12 Листопада 2020 07:53
От встановили і що далі? Через тиждень заповнились і все.
Рожеві окуляри Показати IP 12 Листопада 2020 07:57
Пан Вадим винайшов пункт прийому вторсировини. Аплодисменти.
Філюк Світлана Показати IP 12 Листопада 2020 08:44
Хоч одне мудре рішення!
!!! Показати IP 12 Листопада 2020 14:30
Взагалі безсенсовне рішення. В тариф спецкомунтрансу входить не тільки вивезення, а й захоронення сміття, облаштування сміттєзвалища. А сміття не вивозиться, тому що населення не платить за ці послуги. Для чого ставити контейнери для сміття в якій люди з навколишніх населених пунктів ОТГ вивозитимуть своє сміття, не сплачуючи за нього. Сміття не забирають сміттєвози, тому що не хочуть укладати договора на його вивезення і не сплачують за послуги. Органіку і будівельне сміття спецкомун забирає. Те як дана структура розподіляє гроші - вже інше запитання - чому саме такий тариф

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus