USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку пропонують перейменувати вулицю Потапова

21 Травня 2019 18:13
Увічнити пам’ять Героїв «Волинської Січі» пропонують перейменувавши вулицю Потапова.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань впорядкування назв вулиць міста 21 травня.

Член комісії Павло Данильчук пропонував перейменувати вулицю Потапова у центрі Луцька на вулицю Героїв «Волинської Січі». Йдеться про сотню Самооборони Майдану, у складі якої загинули семеро волинян, понад 10 отримали поранення. Вулиця веде до меморіалу, де похований один з загиблих бійців сотні – Василь Мойсей.

Своєю чергою, член комісії Аркадій Соломатін нагадав, що у складі батальйону «Айдар» загинуло 15 лучан, ще трьох досі не можуть знайти, тож варто одну з вулиць назвати вулицею Героїв «Айдару».

Голова комісії Микола Федік погодився, що одну з вулиць міста варто назвати на честь Героїв «Айдару».

Перейменування вулиці Потапова на Героїв «Волинської Січі» вирішили винести на громадське обговорення. Під час наступного засідання комісії планують розглянути питання щодо перейменування однієї з вулиць на честь Героїв «Айдару» або лучан-айдарівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 21 Травня 2019 18:49
Правильно.Давно пора!Своїх Героїв не шануємо,зато ворожих вшанували де тільки можна.
Лучанину Показати IP 22 Травня 2019 11:33
А ви себе хоч один раз в рік поважаєте? Бачу, що поваги у вас нуль без палички. Колишніх не поважали, то й нових не будете. Щира українська натура........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus