USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку прокуратура вимагає передати у власність громади дві захисні споруди

10 Січня 2024 23:00
Волинський окружний адміністративний суд відкрив провадження за двома позовами Луцької окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльності Луцької міської ради та зобов’язання органу місцевого самоврядування вжити заходів до оформлення та державної реєстрації права власності на споруди цивільного захисту загальною вартістю понад 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори встановили, що використання цього нерухомого майна здійснюється із порушенням вимог чинного законодавства – без державної реєстрації права власності.

Бездіяльність чиновників створює передумови для зловживань у розпорядженні майном та ризики безпідставного вибуття його із власності територіальної громади.

Відтак у суді прокурори наполягатимуть на зобов’язанні органу місцевого самоврядування оформити право власності на три захисні споруди, в яких можуть укритися 440 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus