USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку продавцю зброї через аукціон повідомили про підозру

5 Червня 2024 18:50
За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури у ході досудового розслідування кримінального провадження про придбання, зберігання та збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст. 263 КК України) встановлено факти продажу зброї 26-річним громадянином.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

За даними слідства, з березня по червень 2024 року чоловік незаконно збув через сайт військового аукціону на Волинь два автомати та ручний кулемет Калашникова.

За місцем проживання громадянина проведено обшук та вилучено кулемет Калашникова модернізований (ККМ).

Читати ще: Солдат з Волині привіз додому боєприпаси з війни: суд призначив йому іспитовий строк

У жителя Одещини, який теж купив зброю у цього ж продавця, під час обшуку вилучено 2 автомати Калашникова (АК-74) в зборі з прицілами та глушителями, автомат АК-74У, 2 пістолети Макарова, 2 глушителі до пістолета ПМ, 1000 патронів різного калібру.

Продавця затримано.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування: Луцьке РУП ГУНП в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus