USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку продають обладнання для магазинів, складів та професійних кухонь

7 Березня 2024 12:06
«Industrial West» – молода, але вже достатньо відома компанія, яка знаходиться у Луцьку та є авторизованим дилером «Модерн-Експо». Підприємство спеціалізується на забезпеченні комплексних рішень щодо оптимізації торгових та складських площ, а також – професійних кухонь.

Простіше кажучи – вони постачають різні типи стелажних систем, холодильного й касового обладнання та інші додаткові аксесуари, вироблені вищезгаданим заводом. Детально про те, як працює «Industrial West», яку продукцію та які переваги пропонує своїм клієнтам розповідає Інформаційне агентство Волинські новини.

Про компанію

«Industrial West» було засновано у 2017 році. Компанія єавторизованим дилером «Модерн-Експо» у семи областях України: Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Закарпатській. Її керівник Дмитро Рябіїк. Він понад 10 років працював у структурі «Модерн-Експо» і має величезний багаж знань у галузі. Це дозволило йому сформувати команду експертів з великим досвідом у сфері постачання торговельного обладнання.
Фахівці «Industrial West» розробляють індивідуальні проєкти, підбирають обладнання відповідно до потреби та бюджету замовника, проводять монтаж та забезпечують повноцінне сервісне обслуговування. Серед постійних клієнтів підприємства, відомі мережі: «Забіяка і Забіяка», «Master Zoo» та «Амбар». Загалом за час роботи було реалізовано понад 500 комплексних рішень різної складності та спрямування.

Магазин за три дні. Як працює «Industrial West»

Компанія має великий склад та простору виставкову залу, де можна ознайомитися з усіма видами продукції. Завдяки постійній наявності, облаштування середнього магазину (близько 100 квадратних метрів) можливо виконати упродовж трьох днів. Кожен зразок обладнання наявний у двох кольорах: антрацитовому та кремовому, щоб замовник мав вибір між темнішими та світлішими тонами. Це додає компанії «гнучкості» та дозволяє максимально оперативно виконувати замовлення.
Якщо ж є необхідність у виробництві обладнання під нестандартні розміри чи особливі потреби – завод «Модерн-Експо» виготовить необхідний товар упродовж трьох-чотирьох тижнів.

«Надалі наші працівники виконають доставку, проведуть монтаж та забезпечать гарантійне обслуговування. До слова, клієнти можуть самостійно встановлювати наше обладнання. В такому випадку ми надаємо детальні інструкції та навчальні відеоматеріали», - зауважив Дмитро Рябіїк.

Загалом співпраця з «Industrial West» відбувається у декілька етапів. Перший полягає у вивченні побажань та вимог замовника. Далі менеджер пропонує найбільш оптимальні рішення і після узгодження переходить до проектування та прорахунку вартості. Якщо клієнта все влаштовує – оформлюється комерційна пропозиція. Завершується процес доставкою та встановленням обладнання. Представники підприємства продовжують підтримувати зв’язок із замовником і за необхідності надають сервісне обслуговування.
«Ми працюємо з усією західною Україною і маємо можливість проводити консультації та значну частину підготовчої й організаційної роботи віддалено, що доволі зручно. Після завершення, залишаємося з клієнтом на контакті. Цікавимося, як працює обладнання та чи не виникає якихось труднощів. Якщо виникає необхідність – швидко реагуємо та вирішуємо проблему», – зазначив засновник «Industrial West».

Про співпрацю з «Модерн-Експо» та зростання попиту попри війну

Як вже було згадано раніше, «Industrial West» є офіційним дилером «Модерн-Експо» в семи областях. Така необхідність виникла через масштаб «Модерну», який є одним із провідних виробників та постачальників торговельного обладнання у Європі. Логічно, що при таких обсягах роботи, великому заводу складно співпрацювати з маленькими замовниками. Тож цю функцію на себе взяв Дмитро Рябіїк та його команда:

«Ми є більш гнучкими, ніж велика компанія, яка працює з набагато більшими об’ємами поставок. Зможемо виконати замовлення набагато швидше, бо зберігаємо все на складі. Разом із цим маємо змогу продавати вроздріб. У нас реально придбати одну поличку чи один кронштейн. Завод цим займатися не буде».
Незважаючи на початок третього року великої війни росії проти України, «Industrial West» продовжує розвиватися та виконувати все більше замовлень. Зі слів Дмитра Рябіїка, для його компанії роботи не стало менше. Навпаки – чимало підприємців відкривають нові магазини або удосконалюють існуючі площі.

«Так, спершу була пауза. Але коли люди розібралися, визначилися з тим, що залишаються в Україні, то багато бізнесів почали активно звертатися до нас. Враховуючи підприємства, які були релоковані з інших регіонів. Багатьом таким компаніям ми встановлювали складські стелажі», – розповів він.

Дмитро закликає підприємців користуватися підтримкою від держави та подавати заявки на отримання грантів по 250 тисяч гривень. Він переконаний, що такою допомогою нехтувати не варто і якщо є можливість оновити свої торгові або складські площі – варто цим користуватися. Своєю чергою «Industrial West» працює з такими замовленнями та надає свої послуги максимально швидко, забезпечуючи комплексні рішення під будь-який бюджет та в різних масштабах: від роздрібного магазину до великої мережі.

Детально ознайомитися з асортиментом «Industrial West», а також замовити їхні послуги можна, відвідавши сайт: https://industrialwest.com.ua/.

Instagram: https://www.instagram.com/industrialwest/.
*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus