USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку презентували нову патріотичну поштівку до 31-ї річниці Незалежності

24 Серпня 2022 14:32
До 31-ї річниці Незалежності України «Укрпошта» випустила чергову символічну поштівку, присвячену боротьбі українського народу у повномасштабній війні з росією.

Презентація її на Волині відбулася під час урочистостей до Дня Незалежності України, повідомили у Волинській обласній раді.

У церемонії спецпогашення взяли участь голова Волиньради Григорій Недопад, начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, Луцький міський голова Ігор Поліщук та керівник Волинського регіонального відділення «Укрпошти» Іван Люсак.

Читати ще: Незламна, нездоланна, сильна: Волинь відзначила День Незалежності України
Цього разу філателістичний витвір авторства краматорського художника Антона Хрупіна побачив світ у вигляді поштового блоку, який складається із семи частин. У центрі – марка з образом воїна у синьо-жовтих кольорах як символ героїчної незламності українських захисників.
Читати ще: «Мрія» на українській марці, ескіз якої створила 11-річна волинянка, облетить увесь світ

Довкола – шість чорно-білих ілюстрацій, які символізують шість місяців великої війни українського народу з російським окупантом і відображають реальні трагічно-драматичні події: жінка на руїнах розбомбленого будинку, мама з малям у бомбосховищі, дівчинка на фоні купи обгорілих автівок, останній прихисток сотень маріупольців – драмтеатр із написом «ДІТИ», обстріляна окупантами Святогірська лавра, покинутий дитячий візок, іграшки та валізи – типова картина вокзалів багатьох наших міст.
Вартість блоку «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ» та конвертів до нього – 60 гривень, тираж – 1 мільйон примірників. Придбати нову поштівку відсьогодні можна у всіх міських відділеннях та інтернет-магазині «Укрпошти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баба Іра Показати IP 24 Серпня 2022 15:26
Герої України ж ви наші, велике діло зробили, подвиг
луч до Баба Іра Показати IP 24 Серпня 2022 16:58
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus