USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Луцьку презентували дебютний роман-фентезі молодої авторки Антоніни Сидорчук

19 Вересня 2024 09:33
17 вересня у Волинській обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулася креативна презентація дебютного роману Антоніни Сидорчук «Вогнецвіт та літнє сонцестояння». Це перша книга серії «Сила Роду».

Захід зібрав багатьох прихильників української міфології та фентезі, які мали унікальну можливість відчути себе головними героями книги, що вирушили на пошуки чарівної квітки папороті у волинський ліс в ніч на Купала.

Антоніна поділилася історією створення книги, розповіла про свій творчий шлях та джерела натхнення, які допомогли втілити міфи й легенди в захопливе екологічне фентезі напряму Young Adult.

Книга підіймає важливі теми пошуку себе, відповідальності, сімейних цінностей, культурної спадщини, національної ідентичності та навіть захисту довкілля. Ба більше, містить екоквест «Посади Дерево Життя».
Авторка зізналася, що старанно працювала над рукописом п’ять років і свідомо обрала видавання власним коштом, де всі процеси з додрукарської підготовки та розповсюдження книги лягають на самого автора. До того ж, роман написано і відредаговано згідно з новою редакцією «Українського правопису».
Читати ще: Реальна історія – покривлена, поламана, але наша: у Луцьку відзначили переможця літературної премії імені Івана Корсака. Фото

Книга має оригінальну обкладинку та чудові кольорові ілюстрації в стилі оп-арт, над якими працював луцький художник Андрій Кальков.
Слід зазначити, що «Вогнецвіт та літнє сонцестояння» вже за два місяці зібрав чимало прихильників і має схвальні відгуки від книжкових блогерів та не тільки.
Презентація минула в щирій теплій атмосфері. Усі охочі мали змогу придбати книгу зі знижкою і листівкою в подарунок, ще й на будь-який смак: у м’якій ламінованій обкладинці або у твердій палітурці з мапою і лясе.

Авторка подарувала кілька примірників і листівок бібліотеці.
Модерувала захід завідувачка відділу міського абонементу Оксана Ковальчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus