USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку працівники центру комплектування безплатно їздитимуть у громадському транспорті

14 Липня 2022 20:48
В обласному центрі Волині працівники відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та працівники Луцького об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки безкоштовно користуватимуться громадським транспортом.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 13 липня.

Посвідчення для безкоштовного проїзду у міському та приміському громадському транспорті (автобус) Луцької міської територіальної громади на 2022 рік видадуть працівникам відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи Владиці Людмилі Павлівні та Жуган Катерині Георгіївні.

Також посвідчення видадуть працівникам Луцького об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Гавриш Галині Олександрівні, Копистко Галині Василівні, Кулик Людмилі Вікторівні, Михалюті Ользі Петрівні, Мольчак Ользі Вікторівні, Цюрняк Вікторії Вікторівні, Шагуті Олені Ярославівні.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
комент Показати IP 14 Липня 2022 22:16
ще доплачуйте їм. бо трудяги заслуговують. дурдом
ABC Показати IP 14 Липня 2022 22:22
То тепер повістки ще й у автобусах почнуть вручати?
Правда Показати IP 14 Липня 2022 22:34
Може вже досить займатися цією показухою,в нас попереду надважкі часи,"критична"зима,терор,війна на виснаження,вбивство молодих захисників,мирних громадян,а ви займаєтесь...зарплата їх дозволяє оплачувати свій проїзд,ще не відомо куди...і навіщо.
Народна прокуратура до Правда Показати IP 14 Липня 2022 23:31
Зарплата може й дозволяє. Але ж їздитимуть вони не особистих справах, а виконуючи мобілізаційну роботу для держави. Може врешті такі "розумники", як ти, перестануть жити радянськими штампами, коли людська праця (різноманітні суботники, виїзди в колгоспи чи лісгоспи для надання шефської допомоги і т.д.) не оплачувалась? Чи ти думаєш, що в приватному секторі працівник виконує роботу для фірми за власний кошт?
Товопше Показати IP 15 Липня 2022 00:26
А я чого за гроші маю їздити???ше може по 20грн.маршрутку зробите,щоб перекривати їхній проїзд.Дурдом повний....
Правда 1 Показати IP 15 Липня 2022 00:38
кописько галина працює в магазині,знаю її особисто....а чоловік ніби у військоматі,як це таке можливо????
Стелс. Показати IP 15 Липня 2022 01:11
Нормально так...А всі остальні не хріна не роблять,просто так катаються...
Радувець Ларіса Показати IP 15 Липня 2022 05:36
Після десяти мільйонів викинутих (викрадених) на клумби немає чому дивуватися. Люди по гривні на екіпірування воїнам збирають, а чинуші займаються улюбленою справою! Ганьба !
Петро до Радувець Ларіса Показати IP 16 Липня 2022 08:50
Квіти на клумбах це дуже добре, навіть під час війни. Місто живе і цвіте. Невже краще якби стояли запарковані авто замість квітів на газонах і квітниках? В міському бюджеті на це передбачено виділені кожен рік кошти, які скерувати на інше можливо тільки окремим рішенням міськради. Якщо відомо про зловживання - заяву до суду..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus