USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

У Луцьку поціновувачів класики кличуть на виставу «Старосвітські дідичі»

Сьогодні 06:46
Уперше в Луцьку – класична історія про кохання від Миколи Гоголя, як стати нерозлучним подружжям та прожити у мирі й злагоді все життя.

Виставу «Старосвітські дідичі» створили відомі українські театрали в межах мистецького проєкту «Духовна репарація – повертаємо своє».

Режисер-постановник – народний артист України, актор та режисер Національного театру імені Івана Франка (Київ) Тарас Жирко.

У виставі лицедіють актори Національного театру імені Марії Заньковецької: народна артистка України Олександра Бонковська, заслужений артист України Ігор Гаврилів та заслужений діяч мистецтв України Юрій Чеков.

Читати ще: У Луцьку відбувся концерт легендарного оркестру українського радіо

Перед глядачами оживе історія кохання Пульхерії Іванівни та Атанасія Івановича. Гоголь змалював своїх персонажів з великою любов’ю до побуту, звичаїв та взаємин, що панували в українській родині.

Усіх поціновувачів класичного українського театру запрошують на виставу в межах XXVIII Всеукраїнського конкурсу професійних читців імені Лесі Українки. Показ відбудеться 22 жовтня о 19:00 на сцені Волинського академічного обласного театру ляльок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus