USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку поширили відео затримання працівниками ТЦК чоловіка. У поліції прокоментували

Сьогодні 14:12
У мережі поширили відео, як у Луцьку поліцейські і працівники ТЦК та СП нібито незаконно затримують молодого чоловіка. У поліції в коментарі Волинським Новинам прокоментували ситуацію.

У суботу, 14 вересня, близько 11:00 години під час відпрацювання поліцейські Луцького РУП спільно із військовслужбовцями РТЦК та СП на території м. Луцьк на вулиці Клима Савура зупинили чоловіка для перевірки документів та звірки військово-облікових даних.

Під час спілкування чоловік в категоричній формі відмовлявся надати поліцейським документи, що посвідчують особу, намагався втекти, штовхався, таким чином не виконуючи законної вимоги працівника поліції.

Правопорушника затримали та встановили його особу, ним виявився 22-річний лучанин. Під час адміністративного затримання він чинив фізичний супротив, пручався та намагався бити поліцейського ногами.

Читати ще: У Луцькому районі крадій кинувся з вилами на поліцейських

Його затримали і помістили в Луцький РУП. За скоєння правопорушення на фігуранта склали адміністративні протоколи про затримання та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
здивований Показати IP Сьогодні 14:44
На вулиці Клима Савура, а не Коновальця.
Анонім Показати IP Сьогодні 15:13
Та то все іпсо, в нас поліція і тцк нікого не затримують, в нас сама демократична держава світу, всі ідуть добровільно!! «Бубочка»
juj Показати IP Сьогодні 16:00
"нібито незаконно" ключове слово усієї новини "НІБИТО"!!
з Луцька Показати IP Сьогодні 16:11
Ухилянти, ховайтесь у льохах з комарами і кажанами. І нехай вам спускають провізію на мотузці лише один раз на місяць. А мати і теща нехай стоять у храмі і просять за вас у бога. Це дуже допомагає. Таким чином врятуєтесь.
bob до з Луцька Показати IP Сьогодні 16:38
Довбню йому 22 роки
12368 до з Луцька Показати IP Сьогодні 16:47
забери від армії, волонтерів, які її забезпечують - перший б в черзі стояв шляпу со%%ти
Лучанин до з Луцька Показати IP Сьогодні 16:48
Так і будуть робити як ти скажеш. Тільки Теща Дружина і Діти за кордоном чекають тільки чоловіка щоб виїхав з цієї "демократичної" держави з якої на волю його не випускають. Але держава хоче щоб він загинув при першому ж виході без підготовки як тисячі хлопців за останній місяць. Навіщо реформувати і міняти армію у нас же ж з управлінням армією і військами нема проблеми? Нада ж просто більше Фаршу. Але Крабові по цимбалах чи там 3 в окопі було чи 60 всеодно всі 200.
Людина Показати IP Сьогодні 16:35
Ухилянти затримували псевдоухилянта
90% коментаторів Показати IP Сьогодні 17:19
Бачу суки не погано живеться Пиздуйте через Тису і буде більшості щастя,тільки не повертайтесь та не воняйте всюди гниди,нащадки нквд
Анонім до 90% коментаторів Показати IP Сьогодні 18:59
Вася, нащадки нквд, при владі з одного і другого боку і тільки і кричать ураа і вперьод…
Вася до 90% коментаторів Показати IP Сьогодні 20:39
Клоун...твоя писанина куди більше похожа на "нащадка НКВД"
Васі до Вася Показати IP Сьогодні 22:12
Що ти мелеш??? Проспися. Як підгорає в ухилянтів))
Александр - 1 Показати IP Сьогодні 17:39
Хтось , когось , десь , якось , можливо , не виключно , мабуть .. Тьху! Новина..
Радувець Ларіса Показати IP Сьогодні 19:42
Краще б коментували ВН інше відео з вулиці Стефаника, де бугай коняка хлопчину ламав, а сміливий чолов'яга дав у роги тцкуну і поліцаю!!! Щось вже назріває серед людей!
Леонід Показати IP Сьогодні 21:16
Тцк вилупки, ще на спину хлопцю пошкодили. 22 роки він не призовний. Якого милого його було так затримувати. Краще сходіть на стадіони, в тренажерні зали, по кабакам пройдіться...
Підпільник Кіндрат Показати IP Сьогодні 21:43
Нібито незаконно ??- це в чий город камінь ? Ану розтолкуйте !.))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus