USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку попрощалися з Героями Віктором Сіліним та Юрієм Футалою

13 Липня 2024 13:01
Сьогодні, 13 липня, у Луцьку прощалися з двома військовослужбовцями, які загинули під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

У кафедральному соборі Святої Трійці відбулося відспівування воїнів Віктора Сіліна та Юрія Футали, повідомили у міськраді.

Юрій Футула був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду навідника 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону. Загинув 7 липня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Побєда Донецької області.

Віктор Сілін був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Загинув 9 липня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Дружба Донецької області.

Під час проповіді священнослужитель зазначив: «Замість того, щоб співати «Многая літа» – ми співаємо «Вічная пам’ять», бо у нас триває жорстока війна, яка забирає найкращих. Ті, хто пішов нас захищати – віддають свої життя. Згинуть наші вороженьки як роса на сонці – так і буде, але для цього треба докласти всіх зусиль, аби здолати загарбників».

Поховають Юрія Футалу у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Віктора Сіліна – на кладовищі села Липини.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Захисників. Вічна пам’ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zerop Показати IP 13 Липня 2024 16:02
Вiчна Слава захисникам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus