USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку попрощалися з 23-річним військовим льотчиком-штурманом Владиславом Левчуком

21 Грудня 2022 21:03
21 грудня у Луцьку провели в останню путь льотчика Владислава Левчука. Завтра його поховають у рідному селі Поворськ, що на Ковельщині.

У Свято-Троїцький кафедральний собор, де відслужили панахиду, попрощатися із загиблим захисником прийшли рідні, знайомі та побратими, повідомляє Суспільне.

23-річний льотчик загинув 11 грудня під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі Донецької області.

Як розповіла подруга родини Наталія Пасічник, цього року Владислав закінчив навчання у Харківському національному університеті Повітряних сил, одружився і планував весілля після перемоги. З її слів, Владислав служив у бригаді армійської авіації.

«Це був активний хлопчик, займався спортом, мав чимало призів, бігав за школу, інші навчальні заклади і здійснив свою мрію – пішов стопами батька, який також був військовим льотчиком. На жаль, не судилося і коровай розділити й весілля відгуляти, сьогодні ми будемо його зустрічати на щиті», – сказала жінка.
На в’їзді у Луцьк тіло полеглого військовослужбовця зустріли містяни та волонтери. Владислава Левчука з пошаною провезли містом.

Тіло загиблого захисника на Театральному майдані, де відбулася громадська панахида, люди зустріли на колінах.
Як розповіла знайома військового Інна Меліхова, Владислав був щирим та приємним хлопцем: «Хотілося, щоб запам’ятали його усміхненим. Дуже приємна людина й дуже шкода, що його немає».
Запам’ятає полеглого бійця як щирого, відвертого та надійного товариша його побратим Ростислав. «Він у вічний політ пішов, я його запам’ятаю, як цілеспрямованого, гарною людиною з великої літери. Важко говорити, емоції переповнюють. Герої не вмирають!» – сказав військовий.

Полеглого льотчика Владислава Левчука повезли у рідне село Поворськ на Ковельщині, де його поховають 22 грудня.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і шана!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 21 Грудня 2022 21:12
вічна пам'ять Герою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus