USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.00 41.50
  • PLN 10.35 10.53

У Луцьку попрощалися із захисником Павлом Антонюком

Сьогодні 14:17
Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Павла Антонюка, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників.

Сьогодні, 15 серпня, Героя відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили у міськраді.

Антонюк Павло Миколайович загинув 11 серпня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Залізне Донецької області

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук та заступник голови Волинської облради Григорій Пустовіт.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного захисника пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали військовослужбовця на кладовищі у селі Милуші.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus