USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку помер педагог Центру науково-технічної творчості

9 Серпня 2021 14:23
9 серпня 2021 року після боротьби з тяжкою недугою на 66 році життя відійшов у вічність педагог-позашкільник, чудовий колега, мудрий наставник як для молодих педагогів так і талановитої молоді Зінчук Віктор Олександрович.

Про це повідомляють на сторінці Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Волинської обласної ради у Фейсбуці.

Віктор Олександрович був чудовим колегою, мудрим наставником як для молодих педагогів, так і талановитої молоді.

Понад 30 років віддав Віктор Олександрович роботі з дітьми на гуртку «Юних аматорів радіозв’язку» у Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Волинської обласної ради.

Як інженер, педагог-практик залучав талановиту молодь до технічної творчості, надавав методичну допомогу керівникам гуртків спортивно-технічного профілю.

«Сьогодні ми згадуємо його як мудрого керівника гуртків, який відкривав дітям невичерпну силу знань, допоміг при виборі майбутньої професії та гордився своїми вихованцями, які захопилися цією справою на все життя.

Відійшла у вічність добра і щира людина. Колектив Центру науково-технічної творчості учнівської молоді глибоко сумує та висловлює найщиріші свої співчуття рідним та близьким за втрату дорогої людини!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus