USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку поліція спіймала двох молодиків з наркотиками

21 Березня 2022 14:47
У суботу, 19 березня, співробітники управління карного розшуку, патрулюючи Луцьк, помітили двох підозрілих осіб – жителів села Світязь Ковельського району, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Під час поверхневої перевірки та огляду автомобіля в них виявили прозорі пакетики з ймовірно психотропними речовинами та саморобні пристрої для вживання наркотиків. Правоохоронці встановили, що 19-річний та 21-річний правопорушники можуть бути причетні до розповсюдження наркотиків на території області.

Про це свідчать відомості з їхніх мобільних телефонів. Нині відомо про кілька десятків місць закладок небезпечних речовин.

Понад 20 закладок у Луцьку та Володимирі правоохоронці вже вилучили. Вилучені речовини відправили на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За цим фактом розпочали кримінальне провадження, триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 22 Березня 2022 20:09
Накормити хоть одного тою гидотою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus