USD 41.65 41.95
  • USD 41.65 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку покарали жінку за перевезення дитини без автокрісла

8 Травня 2023 13:47
У Луцьку склали постанову на жінку за перевезення дитини на передньому сидінні автомобіля й без автокрісла.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Днями патрульні зупинили автомобіль Toyota через те, що на передньому сидінні, поруч з водійкою, перебував малюк, який стояв в салоні автомобіля.

На жінку інспектори склали постанову за ч.10 ст.121 (Порушення правил перевезення дітей) КУпАП.

«Закликаємо батьків дотримуватися правил дорожнього руху та перевозити дітей в спеціальних утримуючих системах.

Використовувати автокрісло потрібно до того моменту, поки дитина не матиме зросту 145 сантиметрів. Далі можна пристібати дитину в салоні авто штатними пасками безпеки.

Дитяче автомобільне крісло виконує дві основні функції: забезпечує дитині максимальний рівень комфорту під час поїздки й безпеку при екстреному гальмуванні, різкому маневруванні або аварії.

Всі ці речі допоможуть вберегти найдорожчих від небезпеки на дорозі. Не нехтуйте правилами дорожнього руху та не ризикуйте життям своєї дитини!», – наголошують у патрульній поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дух Нілу Показати IP 8 Травня 2023 15:49
Якби в нас було досконало розвинено квір-законодавство, можна було б відмазатись. Водійка могла б сказати, що до пасажира причепились за самоідентифікацію, бо насправді то не лоюдська дитина, а ця особа відчуває себе триметровим жирафеням або зубною феєю метр дев'яносто без крилець і палочки. І вся та об'єктивна реальність ніщо в порівнянні з самоідентифікацією
Ахаха до Дух Нілу Показати IP 8 Травня 2023 17:04
міцну ж травичку ви маєте дядьку, поділитесь?
Теж хочу до Дух Нілу Показати IP 8 Травня 2023 18:06
Шо ти куриш?
Аконіт Показати IP 12 Травня 2023 19:25
Ну, аби з людей штраф здерти, шакали. Ні щоб провести проф бесіду й дати попередження. В нас поліція виконує тільки каральну функцію, а не попереджувальну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus