USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку покарають торговця сурогатним алкоголем

16 Березня 2022 08:33
Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради біля ринку «Центральний», що на вулиці Глушець, 1, виявили особу, яка за телефонним дзвінком, навіть користуючись кодовими словами, здійснювала торгівлю сурогатним алкоголем та цигарками з рук.

Оскільки громадянин чинив опір, на допомогу викликали екіпаж патрульної поліції. Під час обшуку його авто загалом було виявлено та вилучено понад 20 літрів невідомої речовини з різким запахом спирту та близько 50 блоків цигарок.

На особу складено два адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 156 КУпАП, які негайно буде передано до суду. Він і визначить міру покарання.

Варто зазначити, що виявити та затримати злісного порушника вдалося завдяки небайдужим громадянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 16 Березня 2022 13:25
Це сексизм. Бабу два рази ловили і попередження. А як чоловіка, то з першого разу покарання. Ніякої поваги до жінок!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus