USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку планують розпочати ремонти прибудинкових територій

13 Червня 2024 18:06
Члени постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності сьогодні виїхали оглянути проблемні прибудинкові території, де роками не робили ремонт. Питання таких ремонтів обговорювалися нещодавно під час розширеного засідання цієї комісії з головами ОСББ та представниками дворів.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Голова комісії Роман Бондарук розповів, що сьогодні в пріоритеті Луцької міської ради фінансування Збройних сил України, але й про людей, які живуть у нашому місті забувати не потрібно.
Читати ще: У конкурсі Бюджету участі Луцької громади перемогли 16 проєктів: список

«Ми розуміємо, що не зможемо повністю зробити капітальні ремонти в дворах. Ми хочемо вислухати людей та вибрати якусь нагальну проблему в кожній оглянутій прибудинковій території. Далі департамент житлово-комунального господарства розробить новий кошторис, і ми спробуємо там зробити ремонти. Мова не йде про капітальні ремонти. Хочемо облаштувати тротуари чи зробити проїжджу частину в дворах, щоб люди могли нормально ходити та їздити», - сказав Роман Бондарук.
Читати ще: Мер Луцька підписав угоду на 210 тисяч євро для розвитку STEM-освіти

Під час огляду дворів члени комісії помітили, що голови ОСББ чи мешканці, які там проживають, не належним чином доглядають за ввіреними їм територіями. Люди не косять траву навколо будинків, засмічують територію та не висаджують зелені насадження.
Роман Бондарук зауважив, що міська рада завжди йде на зустріч громадянам, але у дворах люди повинні самі створювати собі належний благоустрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus