USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку пів сотні магістрів стали випускниками Академії рекреаційних технологій і права

8 Березня 2024 08:39
Урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів відбулась за участі першого заступника голови Волиньради Юрія Поліщука, очільника депутатської спортивної комісії Віктора Галана-Влащука, директора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петра Олешка, а також спортивної спільноти Волині.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

«Сьогодні ви отримаєте дипломи державного зразка і матимете нові можливості для працевлаштування. Бажаю кожному із вас у житті керуватися високими людськими якостями, такими як моральність, людяність, порядність. Щасливої вам долі і престижної, високооплачуваної роботи», – звернулася до випускників ректорка академії, депутатка обласної ради Людмила Стасюк.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук своєю чергою переказав магістрам та професорсько-викладацькому колективу академії вітання від голови Григорія Недопада та від усіх обранців громади. «Щиро зичу кожному випускнику, щоб отриманий диплом став поштовхом у кар’єрному зростанні. Нехай праця приносить достаток і моральне задоволення. Українські воїни б’ються саме за те, аби ми мали повноцінне життя. А ми на знак вдячності та великої поваги до них маємо продовжувати підтримувати наших захисників, займатись волонтерською роботою, аби зробити і свій внесок у майбутню перемогу», – наголосив Юрій Поліщук.
Спільно із ректоркою Людмилою Стасюк він також вручив відзнаки академії найактивнішим та найкращим випускникам. Серед нагороджених були відомі легкоатлети світового рівня: Ярослав Окапінськийпереможець чемпіонату світу, призер чемпіонатів Європи, багаторазовий переможець і призер чемпіонатів України; Іванна Потапчук – учасниця чемпіонатів Європи, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів України.

Читати ще: Спершу вітали випускників-військових: у Луцькому політесі вручають дипломи магістрам. Фоторепортаж

За особистий внесок у справу виховання талановитої молоді, яка поповнює лави студентства академії подяками також було відзначено: Андрія Рожка – Заслуженого тренера України, директора обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю та Олександра Борисюка – майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, тренера-викладача Любешівської ДЮСШ.
Випускники навзаєм висловили щирі слова подяки професорсько-викладацькому складу за науку і настанови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майстер Показати IP 8 Березня 2024 19:53
Це що за чергова " академія? Аби від мобілізації відмазатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus