USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку після важкої хвороби померла лікарка Ольга Бондар

12 Січня 2024 12:17
Після важкої тривалої хвороби померла лікарка загальної практики-сімейний лікар Ольга Іванівна Бондар.

Про це повідомили у Медичному обʼєднанні Луцької громади.

«У вічність справді відходять найкращі. Не стало нашої колеги, людини і професіонала з великої букви, яка мала найбільшу кількість декларацій з пацієнтами у нашій амбулаторії. Ольга Іванівна з великою увагою ставилась до своїх пацієнтів, з повагою – до колег. Була найкращою матірʼю для двох своїх синів», – поділилась завідувачка амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 2 Марія Богородецька.

Читати ще: Непоправна втрата для громади: помер відомий волинський невропатолог

Ольга Іванівна Бондар народилась 17 вересня 1966 року у Луцьку. Закінчила Чернівецький державний медичний університет. Працювала лікарем-терапевтом у Луцькому клінічному пологовому будинку. З 2001 року – лікар-терапевт, а з 2005 – лікар загальної практики-сімейний лікар Луцької міської поліклініки для дорослих № 1. З серпня 2021 року – на такій самій посаді у Медичному обʼєднанні.

«Царство Небесне і Вічна памʼять! Висловлюємо щирі співчуття і розділяємо біль втрати з рідними та близькими покійної. Памʼять про Ольгу Іванівну Бондар назавжди житиме в серцях тих, хто працював поруч із неї довгі роки», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини щиро співчуває рідним та близьким Ольги Іванівни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 12 Січня 2024 18:27
Царство Небесне і вічний спокій п.Олі! Яка хороша людина і лікар!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus