USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку пішохода, який вискочив на дорогу під колеса авто, оштрафували на 850 грн

18 Грудня 2023 06:17
В обласному центрі Волині за порушення правил дорожнього руху судили пішохода: чоловік переходив проїжджу частину в невстановленому місці, коли його збив легковик.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Подія трапилася 27 жовтня близько 19.30 на вулиці Ківерцівській. Олег П. поблизу станції «Промислова» переходив дорогу в невстановленому для цього місці. Чоловік не переконався у відсутності небезпеки та раптово вийшов на проїжджу частину, внаслідок чого на нього наїхав автомобіль «Шкода Октавіа».

Читати ще: У Луцьку водій фургона збив п’яного пішохода, який вийшов на дорогу поза переходом: керманича арештували на місяць

Авто отримало механічні пошкодження, а дії Олега П. кваліфікували за статтею 124 КУпАП.

На розгляд справи винуватець ДТП не з’явився. Суд розцінив це, як намагання уникнути відповідальності. Дослідивши докази, представники Феміди дійшли висновку, що вина чоловіка підтвердилася.

Його оштрафували на 850 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus