USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

П`яний водій у Луцьку фурою здавав назад і в'їхав у Passat

31 Січня 2018 09:19
30 січня, близько 23 години, патрульні прибули на ДТП без потерпілих, інформують у прес-службі патрульних Волині.

На вулиці Ветеранів DAF, рухаючись заднім ходом, не переконався в безпечності руху та наїхав на припаркований Volkswagen Passat.

Полісмени встановили, що водій вантажівки мав ознаки сп’яніння. Посвідчення водія при ньому не було. Результат роботи патрульних – 2 протоколи та 1 постанова на винуватця.

Ще одного нетверезого водія зупинили на проспекті Грушевського вночі. Той погодився пройти перевірку в присутності 2 свідків, результат – 0, 47 проміле.

Чоловік отримав постанову за порушення ПДР та протокол за керування напідпитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 31 Січня 2018 10:12
Я от не розумію чому у нас фури їздять там де їм заборонено..? Я вже мовчу про те як фури доїжджаючи до Сільпо портять асфальтне покриття.. В кожному районі міста, який як правило обмежений вїздом фури, обовязково можна знайти дебіла, який там живе і йому впадло зранку їхати за машиною.. тому вона і ночує на районі. Чому поліція не натягує таких їздунів.. І так не дороги а якісь урвища..хоч і зими ще не було..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus