USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку п’яний водій без прав влаштував ДТП

16 Лютого 2023 14:21
Учора близько 18-ї години на вулиці Глінки трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. На місці події патрульні встановили, що керманич транспортного засобу «ЗАЗ» не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та скоїв зіткнення з автомобілем марки Opel Astra.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

У водія «ЗАЗ» поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Drager показав результат 1, 72 проміле. Також інспектори з’ясували, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія.

Крім того, учора ввечері на проспекті Відродження охоронці правопорядку виявили автомобіль марки Toyota, який рухався без увімкнених фар у темну пору доби.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на місці події чи у медичному закладі відмовився.

Ще одного водія патрульні виявили під час дії комендантської години. Він рухався проспектом Відродження з несправною фарою.

Поліцейські зупинили автомобіль для перевірки документів, проте чоловік не пред’явив посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування. А також інспектори встановили, що порушник вже був позбавлений права керування судом.

Громадянин мав ознаки сп’яніння, тому поліцейські запропонували йому пройти огляд. Результат на приладі Drager – 1, 75 проміле.
На порушників патрульні склали адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями, зокрема, за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus