USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Луцьку п’яний водій Audi в’їхав в острівець безпеки: його оштрафували на 17 тисяч

18 Вересня 2022 18:26
П’яного водія Audi, який в’їхав в острівець безпеки на одній з луцьких вулиць, оштрафували на 17 тисяч гривень. Також протягом року він не матиме права сідати за кермо.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення, дорожньо-транспортна пригода трапилася 7 серпня на вулиці Європейській, 3А. П’яний водій Audi A4 не вибрав безпечної швидкості, внаслідок чого здійснив наїзд на острівець безпеки та пошкодив його.

Водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, зокрема запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови та координації рухів. Однак від проходження огляду на місці зупинки транспортного засобу та в медичному закладі водій відмовився.

Суд, розглянувши справу без присутності водія, дійшов висновку, що той винен у вчиненні правопорушень. Його оштрафували на 17 тисяч гривень та позбавили права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 18 Вересня 2022 20:10
Це не Аудi A4 a Q5 чи Q7….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus