USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку п’яний чоловік вкрав бус із помідорами. Його посадили на п’ять років

19 Лютого 2024 21:45
Приїхав до Луцька лікуватися в реабілітаційному центрі від алкогольної залежності. В результаті випив зайвого, сів у чужий бус, завантажений помідорами, і поїхав геть. Чоловіка судили за викрадення автівки та крадіжку електроінструментів. Йому присудили умовний термін. Проте прокурори не погодилися з таким рішенням.

Інцидент трапився ще в 2021 році, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як розповів сам чоловік, він – зі Львівщини. До Луцька приїхав, щоб пролікуватися в центрі для учасників АТО. Зазначив, що там намагався позбутися алкогольної залежності, говорив із психологом.

«Мені побратими підказали центр реабілітації. Там психолог допомагає безплатно. Звертаються всі учасники, які пройшли бойові дії», – сказав чоловік.

За його словами, лікувався там два тижні. Хоч психолог запевнив, що чоловік пробув у центрі всього одну ніч.

Факт – чоловік випив і заліз у чужий автомобіль.
Читати ще: Волиняни вкрали і продали понад 46 тис. тонн піску з держкар’єру. Як їх судять?

Через кілька тижнів правоохоронці задокументували ще один епізод – крадіжку бензопили та шліфувальної машинки. Чоловіка затримали свідки. Йому присудили умовний термін.

Нібито він хотів піти служити, але так цього й не зробив. Тож в апеляції прокурор просив для обвинуваченого реальний термін за ґратами (шість років позбавлення волі), бо ж чоловік мав непогашену судимість, був у розшуку і не став на шлях виправлення.

«Щиро розкаююся про те, що зробив, і просив би суд лишити вирок міського суду. Розкаююся в цьому злочині», – сказав обвинувачений.

Волинський апеляційний суд вирішив присудити чоловіку п’ять років і п’ять місяців ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus