USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку перукарі-волонтери безоплатно стрижуть поранених бійців

2 Листопада 2022 12:46
В одному з медичних закладів Луцькк група волонтерів-перукарів організувала стрижки поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні чи реабілітації.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

«Ініціативу в рамках благодійної акції «Стрижка для солдата» запровадили, аби підтримати бійців і зробити для них те, що в наших силах», – розповіла майстер-перукар Марина Лішунова.

Напередодні вона звернулася з цією пропозицією до Луцького міського голови Ігоря Поліщука. Відтак група з шести волонтерів-перукарів завітала до бійців.

Перукарі вдячні ЗСУ за можливість працювати, вірять, що перемога буде за Україною.

Благодійна акція «Стрижка для солдата» продовжуватиметься й надалі, адже чимало майстрів у місті бажають долучитися.
Як зазначають у мерії, подібні акції в медичних закладах Луцька проводяться постійно від початку повномасштабної війни. Свої послуги бійцям ЗСУ надають також стоматологи, барбери, косметологи, швачки, протезисти, реабілітологи, масажисти тощо.

«Дякуємо усім волонтерам за допомогу та підтримку наших захисників

Суб’єктам господарювання для отримання інформації щодо необхідності надання вказаних послуг у медичних закладах міста просимо звертатися у відділ підприємництва та торгівлі департаменту економічної політики Луцької міської ради за телефоном (0332)720 605, 721 260», – акцентують у міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus