USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку перевірять захисні укриття

2 Лютого 2022 20:28
У Луцьку оновлять інформацію про захисні укриття та проведуть їхню перевірку. Крім того, в місті проведуть навчання з цивільної безпеки.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

«Провів нараду з підполковником батальйону територіальної оборони Луцька, командиром військової частини А7062 Олександром Адамовичем, представниками військового комісаріату та представниками організацій учасників АТО та добровольчих батальйонів.

Скоординували дії, запланували заходи та поставили завдання на майбутнє.

Сьогодні підписав розпорядження про актуалізацію інформації та повну перевірку укриттів, дав завдання по проведенню навчань з цивільної безпеки та навчань з базових навичок надання першої медичної допомоги.

Зберігаємо спокій та уникаємо паніки, але й готуємось до різних сценаріїв», - йдеться у дописі міського голови.
Зауважимо, у Києві в одному з підвалів, де за планом має бути бомбосховище, організували стриптиз-клуб. Заклад відкрили на вулиці Великій Васильківській, інформує 24 канал.

Журналістам, які хотіли оглянути приміщення, охоронець сказав, що у разі надзвичайної ситуації всіх обов’язково пустять до укриття. Водночас показати ВІП-ложі відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Нестор Махно Показати IP 2 Лютого 2022 21:20
Не займайтеся ерундою,укриття вам так треба! Ніякоі війни не буде,краще сили і ресурси спрямувати на ремонт комунікацій міста..
О! до Нестор Махно Показати IP 2 Лютого 2022 22:42
Так дивно! пуйлан стягує війська до кордонів України, а деякі мудаки радять не витрачати гроші на потреби оборони і цивільного захисту... Інфрмационниє вайска рф?
Що там перевіряти Показати IP 2 Лютого 2022 21:35
Все давно запущено .
007 Показати IP 2 Лютого 2022 21:50
Да за стільки років війни , давним давно це треба було зробити ....
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2022 08:45
Два чувака на останньому фото... Їхні інтелектуальні вирази обличчя зробили цей день...
Нема на то ради ! Показати IP 3 Лютого 2022 09:07
Учасники наради, особливо міські управлінці, прийшли на нараду без ніяких матеріалів ! На столі а ні записників, а ні листочків, а ні підготовлених тез виступів ! Хто готував нараду, який порядок денний, де аналітичні матеріали, де проект протоколу наради, яке рішення прийнято ?
Категорія А Показати IP 3 Лютого 2022 09:22
А тепер скажіть: скільки таких укриттів у свій час згідно із матеріалами інвентаризації було ? Скільки залишилось придатними для використання після безалаберної експлуатації балансоутримувачами, орендарями, скільки залишилось в придатному стані, скільки і, головне, ХТО і КОМУ продав і які дії вчиняє міська влада щодо повернення їх до первісної функції ? Вже треба готувати судові позови ! Вже і терміново треба наказати винних, бо в іншому випадку вони просто отримають нагороди від ворога !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus