USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку перед міськрадою урочисто підняли Державний Прапор України

23 Серпня 2021 11:52
Щороку свято Дня Державного Прапора України розпочинається із урочистої церемонії підняття синьо-жовтого стягу.

Сьогодні перед будівлею Луцької міської ради зібралися сотні лучан, йдеться на сайті міськради.

В урочистостях взяли участь міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Юрій Безпятко, депутати та працівники міської ради, представники громадських організацій, лучани та гості міста.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зазначив, що під синьо-жовтим знаменом українці захищають нашу країну, її незалежність та територіальну цілісність. «Державний Прапор священний, адже багато українців усіх поколінь поклали за нього своє життя. Тому ми, вшановуючи подвиг героїв минулого і сучасності, пам’ятаючи про ті жертви, які були відданні за наше знамено, маємо щодня, кожен на своєму робочому місці, своєю працею та своїми вчинками, робити так, аби Державний Прапор символізував економічне зростання, успіх, процвітання українського народу. Нехай він майорить над безкрайнім та безхмарним небом України», – зазначив він та побажав усім міцного здоров’я, злагоди та благополуччя.


Передувало урочистостям біля будівлі Луцької міської ради й підняття найбільшого і найвищого на території Волині Державного Прапора на Київському майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 23 Серпня 2021 12:44
Де маски?...розслабились під час страшної хвороби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus