USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку патрульні повернули додому пенсіонерку, яка мала проблеми зі здоров'ям

22 Травня 2023 20:40
Днями до поліцейських звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що помітив у Луцьку на вулиці Гулака Артемовського розгублену та дезорієнтовану літню жінку.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Патрульні одразу ж прибули за вказаною адресою та побачили схвильовану бабусю. Вона розповіла, що не знає, як потрапити додому, але вказала де проживає.

Читати ще: Не знала, куди прямує: луцькі патрульні повернули додому 93-річну жінку

Поліцейські запросили її проїхати на службовому автомобілі додому. Коли вони прибули за вказаною адресою та поспілкувалися із сусідами, то з’ясували, що 83-річна жінка має проблеми зі здоров’ям й наразі мешкає в іншому кварталі міста, разом із внуком.

Читати ще: Згадала, де працює невістка: у Луцьку повернули додому бабусю, яка загубилася

Інспектори перетелефонували чоловіку за номером телефону, який надали сусіди та відвезли бабусю до місця проживання, де на неї вже чекав онук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Olga. Показати IP 22 Травня 2023 21:02
Dva pokemona..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus