USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку патрульні навчають охочих самообороні

10 Травня 2022 08:24
У Луцьку працівники патрульної поліції безплатно навчають самообороні усіх охочих. Курси вже відвідують 20 лучан та переселенців.

Про це розповіла Суспільному начальниця відділу управління патрульної поліції області Ольга Шмігель.

Заняття з самооборони відбуваються двічі на тиждень. До уроків долучаються працівники зі спецпідрозділів поліції, які показують, як правильно захистити себе та врятувати життя.

«Вони говорять про основні аспекти самозахисту та бойові удари. Самооборона це не тільки фізичні навики, а й психологічна підготовка, розуміння, що найкраще – це не потрапити в ситуацію, де може бути небезпека», – зазначила Ольга Шмігель.
На перше заняття прийшов Владислав Стрелков. Чоловік каже: йому подобається інтенсивність курсу та велика кількість практики, яку вже отримав. «Вправи вдаються, інструктори хороші, все доступно пояснюють і показують», – каже він.
Курс самооборони розрахований на 10 занять.

«Нас не лише вчать захисту свого, а як допомагати іншому: в надзвичайних ситуаціях як діяти, як забрати чи варто взагалі підходити до людини», – розповіла Юлія Войтюк, яка записалася на уроки від патрульних.

Тренування організували працівники Луцького міського молодіжного центру. Фахівчиня Катерина Артемук розповіла, що для занять формують три групи по 20-30 людей. Першу групу вже сформували, друга – теж вже набрана. Триває набір у третю чергу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus