USD 41.25 41.58
  • USD 41.25 41.58
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку організували арттерапію для дітей захисників

Сьогодні 09:49
У Луцькій художній школі для дітей захисників, ветеранів і поліцейських влаштували арттерапію зі створення глиняних виробів.

У майстеркласі цього разу взяли участь майже 20 дітей, розповіла Суспільному співорганізаторка заходу Оксана Когут. З її слів, більшість учасників створювали свої глиняні вироби вперше.

Цього разу діти ліпили народну іграшку. «Кожна дитина повинна просто вилити свої емоції. Кожна робота повинна бути саме натхненна отими почуттями. Вони на основі народної іграшки будуть намагатися створити свої власні вироби», – каже викладачка художньої школи Наталія Пилипчук.
Поліцейська Ірина Цицан прийшла на захід із 9-річним сином Назаром. Зі слів жінки, у такий спосіб дбає про ментальне здоров’я дитини.

Читати ще: На Волині оздоровлюють 130 дітей із Харківщини. Як організували дозвілля для відпочивальників

Назар поділився, що виготовлений виріб хоче залишити собі на згадку.
Як додала співорганізаторка та менеджерка громадської організації Оксана Когут, арттерапевтичний захід – це спільна ініціатива громадської організації «Ветеранського простору Плюс Плюс Луцьк», закладу художнього позашкілля, управління Нацполіції і департаменту культури міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus