USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку обрали мініміс 2024

20 Травня 2024 20:58
У Луцьку відбувся другий Регіональний конкурс «Міні Міс & Містер Волинь 2024», організований модельним агенством «GRACE MODEL HOUSE».

Під час заходу діти-конкурсанти на сцені презентували себе у національному вбранні, а також у дизайнерському одязі Українського дому моди «Brassiere & Couture». Дивували співом, танцями, гімнастичними етюдами.

Конкурс виявився справжнім святом не лише для конкурсантів, а й для усіх глядачів. На сцені виступали і запрошені гості, зокрема учасники вокальної студії «SOLO» Марії Мядюти, танцювальний колектив «АМІРА», а також найпозитивніші аніматори Солодунка та Паперомен студії свят «ГАРБУЗИК».

Головна ідейниця конкурсу Анна Тріль зазначила, що ця подія нагадала волинянам про неймовірну силу наших дітей, про красу, яку вони втілюють, про таланти, якими не перестають дивувати, про віру, яку вселяють діти у наші серця.
За результатами оцінювання:

Титул Мініміс відкриття року здобула Кузьменко Валерія

Мініміс елегантність – Павлосюк Кіра

Мініміс грація – Рачук Злата

Мініміс талант – Мудрик Амалія-Софія

Друга Віцемініміс Луцька – Молот Єва

Перша Віцемініміс Луцька – Новосад Ангеліна

Друга Віцемініміс Волинь – Руднік Дарина

Перша Віцемініміс Волинь – Жакун Анастасія

Титул Мініміс Луцька здобула Горбач Поліна

Головну нагороду – титул Мініміс Волинь та Мініміс глядацьких симпатій виборола Габриєлян Єва.

Переможці конкурсу вже отримали запрошення представити Волинську область на національному дитячому фестивалі моди і таланту «Міні Міс та Містер Україна 2024».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 21 Травня 2024 01:50
Тупішого конкурсу важко придумати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus