USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцьку облаштували фанзону Олімпійських ігор

25 Липня 2024 21:23
У приміщенні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, що розташована на вулиці Олімпійській, 3 у Луцьку, облаштували фанзону, присвячену Олімпійським іграм-2024 у Парижі.

Вона може вмістити понад 20 людей, за потреби й більше, розповів Суспільному заступник голови регіонального відділення Національного Олімпійського комітету у Волинській області Андрій Авраменко.

«Є телевізор, де всі охочі, а в першу чергу батьки, які чекають дітей після тренувань, можуть подивитися трансляції Олімпійських ігор на Суспільному. Доступ до приміщення є 24/7, бо у школі завжди є черговий», – каже Андрій Авраменко, який став ініціатором створення фанзони в Луцьку.

Як додав, таку ініціативу побачив чотири роки тому у Львові, під час минулих Олімпійських ігор, що відбулися у Токіо, та вирішив таке запровадити в Луцьку.

Читати ще: Троє волинян представлять Україну на Іграх Нескорених у Канаді

З його слів, банери із фото семи спортсменів, які отримали ліцензії на участь в Олімпійських іграх 2024 від Волині, виготовив за власні кошти.

У п’ятницю, 26 липня, о 20:30 розпочнеться трансляція церемонії відкриття Ігор XXXIII літньої Олімпіади в Парижі 2024.

Україну представлятимуть 140 спортсменів у 23 видах спорту. З Волині виступатимуть семеро спортсменів: Олена Собчук, Ірина Климець, Марія Сахарук, Данило Даниленко, Іван Банзерук, Яна Беломоіна і Марія Повх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Представник ТЦКСП Показати IP 25 Липня 2024 21:38
Приходьте, буде цікава двіж ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus