USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку – новий спортивний клуб, де виховують майбутніх чемпіонів. Фото

2 Лютого 2021 16:34
У центрі Луцька запрацювала Академія бойових мистецтв «Sambist», де загартовуватимуть характери майбутнім чемпіонам із самбо, дзюдо та джиу-джитсу.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини засновник клубу, професійний боєць, тренер, новообраний голова федерації UF MMA міста Луцька Дмитро Мартинюк, Академія бойових мистецтв працює з 1 лютого на проспекті Волі, 62.

Як майстер спорту України з дзюдо, спортивного самбо, бойового самбо, рукопашного бою та сумо, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів світу, Європи та України Дмитро Мартинюк тренуватиме майбутніх спортсменів, спираючись на власний досвід.

«Оскільки я майстер спорту і довгий час сам виступав у професійній лізі, а зараз ще й займаюся тренерською діяльністю, то знаю, на що потрібно звертати увагу на заняттях, як загартовувати характер, як відпрацьовувати боротьбу», – зазначив Дмитро.
Як додав, основний акцент у клубі робитимуть на самбо і дзюдо. Також діятиме секція із джиу-джитсу. Тренування проходитимуть у групах 5-12 років та 13+. На заняття можуть зголошуватися як хлопці, так і дівчата.
«У таких видах спорту в дітей випрацьовується хороша координація рухів, виховується дисципліна та загартовується характер. Хочу наголосити для батьків, що тут їхні діти не отримуватимуть по голові, а відпрацьовуватимуть боротьбу, – підкреслив Дмитро. – У подальшому з базової боротьби можна спокійно переходити на ударні види спорту, наприклад, ММА, бойове самбо тощо. Троє наших хлопців уже пройшли відбір на чемпіонаті області, де зайняли перші місця з самбо. Далі вони візьмуть участь у чемпіонаті України, який проходитиме в Харкові».
Із нагоди відкриття клубу «Sambist» до Луцька завітав видатний спортсмен із Хмельницького, заслужений майстер спорту України, шестиразовий чемпіон світу та чемпіон Європи з самбо Дмитро Бабійчук. Для всіх охочих на заході, де зібралися спортсмени не тільки з обласного центру Волині, а й із Івано-Франківська, Хмельницького, Житомира, він провів майстер-клас.

Фото надав Дмитро МАРТИНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus