USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

У Луцьку – новий головний «паркувальник»

6 Квітня 2021 10:45
Нового очільника отримало луцьке КП «АвтоПарк Сервіс».

Про це під час розширеної наради 6 квітня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Так, посаду нового директора комунального підприємства обійняв Олег Бахтай.

Очільник міста наголосив, що першочергове завдання нового керівника КП «АвтоПарк Сервіс» – наведення порядку з паркуванням у місті спільно з департаментом муніципальної варти.

«Сьогодні у місті немає жодної нормально діючої платної парковки. Ми мусимо перейняти найкращий досвід інших українських та європейських міст, запровадивши максимальну кількість способів оплати», – сказав міський голова Ігор Поліщук, звертаючись до новообраного директора.

Водночас він наголосив, що першочергово потрібно навести лад із паркуванням у центральній частині міста, зокрема облаштувати нормальну платну парковку поруч із Театральним майданом, а також поруч із кафе «Бенедикт», що знаходиться на вулиці Градний Узвіз.

«Окрім цього, ви повинні забезпечити платний паркувальний майданчик у лівій частині демонтованого Центрального ринку, на вулицях Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської та забезпечити нормальні доходи підприємства. Щоб ми більше не чули таких звітів, що підприємство «АвтоПарк Сервіс» за рік отримало 4 тисячі гривень доходу», – наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, у Луцьку відбулася низка конкурсів із кадрових питань. За результатами одного із них призначили очільника ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Окрім цього, призначили нову директорку КП «Ласка».

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
) Показати IP 7 Квітня 2021 20:35
запровадивши максимальну кількість способів оплати"- перекласти на нормальну мову, " Треба здерти з лучан максимально бабла, щоб собі виписати премії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus