USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

У Луцьку не дали землю проблемній багатоповерхівці

29 Грудня 2020 12:41
Депутати не погодили надання в оренду ТЗОВ «Волиньторгхліб» ділянки на вулиці Шевченка, де зводиться багатоповерхівка.

Про це стало відомо під час засідання позачергової третьої сесії Луцької міської ради, 29 грудня.

Так, депутати розглядали питання про надання ТЗОВ «ВОЛИНЬТОРГХЛІБ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями на вул. Шевченка, 13-ж , площею 0,0232 га. На цьому місці має розташовуватися трансформаторна підстанція для обслуговування новобудови.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, йдеться про новобудову. яку завершують поруч з будинком, розташованим за «Нашим краєм» та «Новою Лінією». Саме будівництво відбувалося з порушенням поверховості. Договір оренди під основним будівництво, зазначив він, не продовжений.

Тим більше, на згаданій території уже є велика проблема з транспортною розв’язкою. Проблема тільки поглибиться після введення в експлуатацію новобудови.

«Ми вже маємо критичну ситуацію на перехресті вулиць Чернишевського і Шевченка. Як будуть виїжджати з нового будинку – незрозуміло. Якщо через «Нову Лінію» чи «Наш край» – це ще більше посилить транспортний колапс. Вони зверталися з проханням погодити прокладення дороги під мостом на вулиці Шевченка з виїздом на вулицю Зарічну, але їм не погодили. Перед тим, як будувати, треба розуміти наслідки будівництва. В майбутньому нас чекає ще обговорення цього будівництва», – повідомив міський голова.

Зрештою, депутати не погодили проєкт рішення.

До слова, наразі тривають судові засідання, а містобудівні умови та обмеження були призупинені. Та попри це будинок зводять, квартири продають, а клієнтів запевняють, що усе за планом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Василь Показати IP 29 Грудня 2020 13:12
А хто видав дозвіл на початок будівництва-марсіани???
Хі до Василь Показати IP 29 Грудня 2020 13:21
Лунатікі.
К.лучанин до Василь Показати IP 29 Грудня 2020 14:25
Питання справедливе !!!! Ця новобудова проводиться на місці перспективних виробничих площ Луцького придадобудівного заводу, які зводились під розширення. Цей виробничий корпус був проданий. Його демонтували і почали будівництво. Що міськрада не знала що там має бути? Голову в пісок! Будівництво проводиться і геть смішно від цих дій нинішньої міськради. Замість того щоб вирішити питання з розумом , забороняють. Ця молода команда депутатів геть без розуму , так як оті нинішні зелепути. До речі, НАШ КРАЙ і НОВА ЛІНІЯ зведені на виробничих площах приладобудівного заводу. Ділянка на березі Стиру під розширення заводу була надана міськрадою у 1980-х роках. І там були збудовані цехи заводу. Площі були заставлені обладнанням. Але планам не судилося збутись після розпаду Союзу. Зведений 16поверховий адмінбудинок пішов під квартири ,після реконструкції і він заселений мешканцями . Планом розширення заводу передбачався і пішохідний міст для працівників через річку Стир , а також тенісний корт. Так от , нехай архітектори піднімуть старі плани і подивляться їх. Без тих планів і цих новобудов не було б. і НОВОЇ ЛІНІЇ і НАШОГО КРАЮ.
111 Показати IP 29 Грудня 2020 13:21
О! Правильно! Луцька "еліта-центр" наближається...
Аяяй Показати IP 29 Грудня 2020 14:17
більше проблемні новообрані депутати .ніж багатоповерхівка! звичайно краще споглядати на хащі на берегах Стиру! а інвестори вклали соє зароблене в житло! -хоч більшості депутатів це не знайоме! для них навіть проізд в тролейбусі безкоштовний!
самовар Показати IP 29 Грудня 2020 19:45
хтось комусь не заніс
Сусід Показати IP 30 Грудня 2020 10:31
Будете знати, що спочатку документи а потім будова. А тепер хитрозроблені шукайте касу...
Лучанин до Сусід Показати IP 30 Грудня 2020 19:49
Не переживай каса в них є. Тут інше питання що маючи касу їм влада і закон до одного місяця.
Thinking Показати IP 30 Грудня 2020 20:58
Ну ви хоч би навчилися фотографувати! ...Дзеркальне відображення! Жесть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus