USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку нагородили учасників волейбольного турніру серед дівчат: хто переміг. Фото

Сьогодні 17:10
У Луцьку нагородили учасниць традиційного волейбольного турніру серед дівчат, присвяченого Дню захисників та захисниць. До змагань, що тривали 17–18 жовтня у Волинській ОДЮСШ, долучилися вісім команд.

Всеукраїнський турнір організували представники Федерації волейболу міста Луцька і Волинської ОДЮСШ за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Чотири дорослі команди зіграли за форматом «кожна з кожною». Перемогу здобули місцеві волейболістки – колектив «ВОДЮСШ-Університет». Вони не віддали суперницям жодної партії, тричі вигравши по 3:0.

Срібні медалі теж залишилися в Луцьку, бо їх забрала «ВОДЮСШ-2008». На третьому місці – «Полісянка» із Житомира, а на четвертому – представниці Костополя.
Читати ще: Злива спорту не завада: як луцькі школярі змагалися у швидкості. Фото

У гравчинь 2010 року народження та молодших турнір так само відбувся за коловою системою. Тут також на п’єдесталі – лучанки. Збірна ВОДЮСШ, взявши приклад зі старших волейболісток, виграла всі партії.

На другому місці фінішувала команда із Костополя, на третьому – із Житомира, на четвертому – зі Львова.
Директор Волинської ОДЮСШ Дмитро Піддубний розповів, що турнір слугує підготовкою для команд спортшколи до всеукраїнських чемпіонатів.

«Організували чудові змагання, які потрібні і юним, і більш старшим спортсменкам. У них найближчим часом стартують чемпіонати України серед дитячих команд, Перша та Вища ліги України з волейболу. Лише нещодавно ми відкрили оновлений зал, де запрошені колективи вже мали змогу випробувати свою майстерність», – зазначив Дмитро Піддубний.
Читати ще: Перші на полі бою та у спорті: в Луцьку змагаються воїни-спортсмени. Фоторепортаж

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що в Луцьку розвивається волейбол, а гравчині показали яскраву гру.

«Жіночий волейбол – дуже видовищний вид спорту, адже впродовж усього змагання вирували справжні емоції, а дівчата показували професіоналізм. Приємно, що в нашому Луцьку йде розвиток волейболу. Як показник – дві луцькі команди сьогодні перемогли, чим ми дуже пишаємося. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучається до проведення змагань, щоб Волинська область була гідно представлена на всеукраїнських чемпіонатах. І не лише з волейболу, а й в інших видах спорту», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: На п’єдесталі – учасники Олімпіади: у центрі Луцька відбулися змагання зі спортивної ходьби. Фоторепортаж

Наприкінці команди отримали пам’ятні кубки й медалі. Окремо відзначали кращих волейболісток турніру. Змагання завершилися спільним виконанням Державного Гімну.

До слова, 25–27 жовтня в залі Волинської ОДЮСШ відбудуться ігри першого туру Першої ліги чемпіонату України з волейболу серед жінок, де виступатиме колектив із Луцька «ВОДЮСШ-Університет».

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus