USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У Луцьку нагородили двох офіцерів-фантомівців, які повернулися з АТО

2 Березня 2018 18:01
Співробітники податкової міліції Волині - Андрій Лагода та Денис Рудой, які несли службу у спецпідрозділі «Фантом», повернулися після чергової ротації із зони АТО, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.


Волиняни – «фантомівці» разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролювали лінію розмежування на Сході України.

За проявлену мужність та професіоналізм керівництво ГУ ДФС у Волинській області та податкової міліції Волині оголосили подяку двом офіцерам –«фантомівцям» та нагородили їх цінними подарунками, а колеги бажали швидкої адаптації до мирних умов та нових професійних здобутків.

Нагадаємо, що протидія контрабанді та фальсифікату є одним із першочергових завдань «фантомівців». Завдяки їх пильності та мужності на територію України не потрапляють масштабні партії контрабандних товарів.

Довідково: спецпідрозділ «Фантом» створено наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованій території. Від моменту створення службу у цьому підрозділ несли службу 21 співробітник податкової міліції області. До чергової ротації готуються ще 6 працівників податкової міліції Волині, які незабаром замінять своїх колег, котрі нині несуть службу на КПВВ в зоні АТО.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пропоную Показати IP 2 Березня 2018 18:45
За вказаний кабінетний героїзм призначити їх командирами взодів( або рот якщо потягнуть) у 1мб легендарної 14 омбр на БМП.
Ая до Пропоную Показати IP 2 Березня 2018 20:27
ПІДТРИМУЮЮЮЮЮ!!!
14.1.1.2 до Пропоную Показати IP 9 Березня 2018 00:24
Хотів почати словами»друже», але після твого коментаря, жодних хороших слів у голову не приходить ! Тому хотів би звернутись до тебе, з величезним проханням, перед тим, як оприлюднювати свою низьку та не обґрунтовану думку в соціальних мережах, спробуй прожити хоча б місяць, так, як це робили хлопці з 14 ОМБР і зокрема 1 МБ !!! Бо бачу у «диванних військах» ти вже, як мінімум, мав би звання «полковника» !
До Ая Показати IP 2 Березня 2018 21:17
Дякую за підтримку,і розіміння реальної бойової роботи чи в піхоті чи в артилерії чи на мінометах чи в тб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus