USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку надали землю в оренду для будівництва житлового кварталу

30 Травня 2018 13:00
Земельну ділянку на вулиці Рівненській для будівництва та обслуговування житлового кварталу надали в оренду ПП «Грандекс».

Про це йшлося 30 травня під час засідання 42-ї сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів був винесений проект рішення щодо надання згоди управлінню капітального будівництва Луцької міської ради на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду ПП «ГРАНДЕКС» для будівництва та обслуговування житлового кварталу на вулиці Рівненській. Площа земельної ділянки становить 2,3609 га.

Проект рішення передбачає погодження договору суборенди земельної ділянки, укладений між управлінням капітального будівництва Луцької міської ради та приватним підприємством «ГРАНДЕКС».

Депутат Павло Данильчук поцікавився, чому обрана саме така форма передачі.

Своєю чергою, начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала відповів, що земельна ділянка знаходиться в оренді в управління капітального будівництва Луцької міської ради, тому обрана форма суборенди.

«Якщо ми не проголосуємо, то самі будемо платити з бюджету за оренду – ну це просто цирк», - наголосив депутат Євгеній Ткачук.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан пояснив, що ділянка знаходиться в оренді з 2008 року, на час, коли мером був Богдан Шиба, було заплачено більше 500 тисяч оренди.

«На цій земельний ділянці в стані завершення один житловий будинок та розпочинається будівництво другого. Ставка плати 40 тисяч гривень в рік, тобто майже 500 тисяч. Якщо кожного місяця управління не заплатить оренду, то ми попадаємо на пеню та штрафи», - зазначив Леонід Карабан.

Відтак, депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 30 Травня 2018 13:52
То вже напишіть чия насправді ця ділянка? Кому її Шиба продав, а потім взяв в аренду?
Лучанин Показати IP 30 Травня 2018 14:22
Це, мабуть, скандальна ділянка із теплицями ...
лучанин Показати IP 1 Червня 2018 18:15
Ви що усі хворі? Там вже другий рік ЖБ2(Стефанович) ВЕДЕ будівництво , три під'їзди по 10 поверхів стоять, а вони тільки дозвіл дали?!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus