USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку на Яровиці п’яний водій в’їхав у маршрутку: як його покарали

27 Липня 2024 23:36
Покарали керманича, який у Луцьку п’яним в’їхав у маршрутку, що призвело до травми пасажира громадського транспорту. Він заплатить 17 тисяч та на рік залишиться без водійський прав.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, 14 червня 2024 року Святослав С. керував автомобілем Renault Megane у нетверезому стані. На вулиці Яровиця, здійснюючи виїзд з другорядної дороги на кільцевий рух, він зіткнувся з маршрутним таксі.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Пасажир маршрутки дістав тілесні ушкодження. Наявність алкогольного сп’яніння у винуватця аварії показав огляд у медзакладі.

Читати ще: Постраждали чотири автомобілі: у Луцьку за ДТП судили пенсіонера

На судовому засіданні чоловік свою вину визнав. Неправомірні дії також підтверджуються показами свідків та протоколами поліції.

Суд визнав Святослава С. винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП. Його оштрафували на 17 тисяч гривень із позбавленням водійського посвідчення на один рік.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus