USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцьку на Винниченка автомобіль збив двох пішоходів, їх госпіталізували

8 Грудня 2022 11:04
У Луцьку вчора на вулиці Винниченка автомобіль збив 2 пішоходів.

Про це повідомляє поліція Волині.

Водій автомобіля DАEWOO скоїв наїзд на 2 пішоходів, 28-річних чоловіка та жінку, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Їх госпіталізували.

Водій за кермом був тверезий.

Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатолій Показати IP 8 Грудня 2022 13:02
на державному рівні потрібно негайно прийняти закон про обов'язкове використання світловідбивних засобів в сутінках і в нічну пору доби
Роман до Анатолій Показати IP 8 Грудня 2022 13:36
Так давно вже прийнято. Називається Правила дорожнього руху. Зокрема п.4.4 каже: "У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи." Інша справа, що ніхто не стежить за виконанням вимог законодавства
Контроль до Анатолій Показати IP 9 Грудня 2022 08:49
Ви хоч раз бачили, щоб поліціянт оштрафував пішохода хоча б на 5 грн за перехід вулиці у невстановленому місці? Або хто курить на зупинці? Я таке бачив років 30 тому, ще коли міліція була. Хто буде штрафувати?
Ага Показати IP 8 Грудня 2022 14:35
А де купити ??
Петро до Ага Показати IP 9 Грудня 2022 13:24
Можу зрозуміти питання "за що купити?", але не "де? "
Ксенія Показати IP 8 Грудня 2022 15:04
Водіїв багато неадекватних і тих, хто ганяє по місту, як дурнуваті. Але оленів-пішоходів в нас теж не мало. Буде йти по переходу і навіть голову не поверне, бо ж він на переході, безсмертний. І я не бачила поки, щоб хоч раз пішоходи несли якесь покарання за порушення правил дорожнього руху.
Вася Показати IP 8 Грудня 2022 16:42
Згідно з пунктом 4.14 ПДР пішоходам забороняється, зокрема, виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід.
Сашко Показати IP 8 Грудня 2022 18:43
Для тих хто трахається в очі. На фото чітко видно що перехід освічується ліхтарями вуличними плюс освічується сам перехід. Якщо там дятел за рулем то ніякі стрічки і ніякі світловідбивачі не допоможуть.
Петро до Сашко Показати IP 9 Грудня 2022 08:19
Для сліпих, які не бачать що фото "ілюстративне", де в нас і на яких вулицях така "ілюмінація", а на Вінниченка 2 полосы руху в одну сторону?
Лучанин до Петро Показати IP 9 Грудня 2022 18:31
Фото можливо і ілюстративне, але з вул.Винниченка, рух в сторону ЦУМу, поворот на вул.Франка. І да, там не 2, а 3 полоси після перехрестя (в сторону кола), а до нього 2 (одна з них для громадського транспорту).
Володимир87 Показати IP 9 Грудня 2022 03:41
Ви знаєте, коли зроблено фото. Коли я там проїжджав повз, освітлення не було зовсім. Важко людям посвітити ліхтариком в сторону водія і впевнитись, що авто зупинилось.
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2022 18:45
Можна звинувачувати один одного скільки завгодно, що всі в нас і полюбляють, але проблему по факту ніхто вирішувати не збирається. Я кожен день за кермом, що я бачу ввечері: темнюча дорога, яскраве засліплююче світло від авто (без різниці ззаду чи спереду). Швидко тут аж ніяк не поїдеш, хіба що під впливом якоїсь хімії. Так, світловідбиваючі наліпки пішоходам могли б зберегти їм здоров'я і навіть життя, але не завжди, до того ж я не бачив де їх можна придбати, а вони зараз мусять продаватися на кожному кроці і за абсолютно доступні гроші, навіть за копійки. В мене інше питання - переходи мають економне освітлення і воно вимкнене, чому?!! Це перше що треба було відокремити і ніколи не вимикати. В цьому навіть є плюс - можна привчити пішоходів переходити лише через перехід, бо там є світло.
Дід Пихто. Показати IP 10 Грудня 2022 03:27
Як раніше було, світла мало? Як ви бідні по за містом їздите нічого не бачите в темну пору доби. Як хто погано бачить, кому не достатньо світла фар, машину на стоянку, і чекати світанку. Ви себе чуете? Дорога не освітлюется? Чи знаків нема попереджаючих про перехід. З ума посходили геть??? На справді не хочуть пішохода бачити, от де правда!
Ксенія до Дід Пихто. Показати IP 12 Грудня 2022 10:33
Я так розумію, ви не те що за кермом не сиділи, ви не їздили в машині навіть як пасажир. Бо якби їздили, то такої фігні б не мололи.
Тт Показати IP 10 Грудня 2022 13:33
Дивуюсь, які люди безпечні телепнi, я пару раз подивлюсь вправо в ліво, щоб перейти дорогу....це ж ваша безпека,в авто і з авто може бути "всяке".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus