USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку на вихідних ледь не втопилися двоє людей

10 Червня 2024 11:10
9 червня працівники рятувального поста на пляжі Центрального парку імені Лесі Українки в Луцьку врятували двох людей у річці.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Перший випадок трапився близько 19 години. Хлопець стрибнув у воду та вирішив переплисти річку на інший берег, але не розрахував сили й почав тонути. На щастя, його вчасно помітили працівники рятувального поста, які миттєво кинулися на допомогу і змогли витягти юнака на берег.

Через кілька хвилин допомога матросів знадобилася іншому горе-плавцеві. Чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння пішов у воду і почав тонути. Рятувальники відразу помітили чоловіка, рушили йому на допомогу та рятувальним кругом доправили на берег.

Читати ще: ДСНС: за перший тиждень літа на воді загинуло 23 людини, серед них – діти

Врятовані від медичної допомоги відмовилися.

«Шановні громадяни! Купайтеся тільки у визначених для цього місцях, де облаштовані рятувальні пости та постійно чергують фахівці, які зможуть кваліфіковано надати допомогу в разі виникнення надзвичайної ситуації», – наголошують рятувальники.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus