USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Луцьку на вулицю викинули хліб: зоопарк закликає передавати прострочені продукти тваринам

28 Лютого 2022 19:43
В обласному центрі Волині на проспекті Волі невідомі викинули хліб. Однак у Луцькому зоопарку обурюються та закликають нести прострочені продукти для тварин.

Відповідний допис з’явився на сторінці Луцького зоопарку в Facebook.

«Ці фото зроблені сьогодні вранці. Один із наших працівників, прямуючи на роботу, виносив сміття. І побачив біля контейнерів таку «картину» – кілька десятків булок просто валялися на землі. У Луцьку, в дворах на проспекті Волі!!!

Їх просто зібрали і принесли в зоопарк. Бо наразі ми працюємо в режимі економії. На щастя, наші постійні партнери з нами. Але, сподіваючись на швидку перемогу, готуємося, що боротьба може ще тривати якийсь час.

Люди, будь ласка, залишайтеся людьми. Окупантів ми переможемо однозначно і беззаперечно. Але ще треба перемогти і неадекватів у собі.
Отож, наша мінііструкція!

Продукти харчування мають термін придатності. Коли їх незначна кількість, то ними можна підгодовувати птахів та бездомних тварин. Але – залишати усе потрібно без будь-яких упаковок.

Якщо ж протермінованої продукції багато, то у Луцьку є зоопарк, який має дві з половиною тисячі особин у колекції та чимало тварин, яких ми просто підгодовуємо. Зараз прийняли навіть на утримання тварин із зоомагазинів. Плюс завжди підгодовували диких пернатих, що осідають на наших територіях.

Готові прийняти усе, що ми можемо використати для харчування наших підопічних. Зв'язуйтеся з нами. І пам'ятайте – кожен наш крок має наслідок! Усе буде Україна!», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Лютого 2022 20:37
Судячи з наклейок цей хліб з сімки подивитись по камерам найти и наказати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus