USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

На вулиці Ківерцівській у Луцьку встановили освітлення

3 Квітня 2018 14:48
На вулиці Ківерцівській відремонтували вуличне освітлення на прибудинкових територіях від будинків із 18 по 30-й.

Цьому посприяв депутат Луцької міської ради від УКРОПу Юрій Безпятко, інформують у прес-службі обласного осередку партії.

За словами обранця громади, під зустрічі із мешканцями цього мікрорайону, лучани нарікали на те, що не мають як навіть дійти пізньої пори додому та просили, аби депутат допоміг із встановленням вуличного освітлення, бо ця проблема не вирішувалась десятиліттями..

«Вулиця Ківерцівська знаходиться усього за три кілометри від самісінького центру міста, а враження ніби ми живемо десь у віддаленому селі області, обурюється місцевий житель Володимир Рижук. – Донедавна після 18-ї вечора життя на вулиці просто завмирало, бо ж ні освітлення, ні асфальту не було».

«Депутат Юрій Безпятко організував збори жителів, де вирішили, що першочергове завдання – встановлення вуличних ліхтарів. Уже через місяць встановили вуличне освітлення. Звісно, ми задоволені такою співпрацею депутата і виборців», – зазначив Ілля Ордаков.

Аби вирішити наболіле питання, Юрій Безпятко звернувся до керівництва Луцькради та комунальних структур.

«Під час зустрічі люди розповіли, що до них жодного разу не приходили депутати і вони зневірилися у владі, – розповідає депутат. – Аби вирішення питання з освітленням пришвидшити, звернувся до першого заступника міського голови Григорія Недопада та спільно з керівництвом департаменту ЖКГ та КП «Луцьксвітло» знайшли кошти на встановлення та проведення вуличного освітлення».



Жителі зазначають, що упродовж багатьох років самотужки обгороджують територію, облаштовують старенький дитячий майданчик, навіть дах в будинку перекривали самостійно. Крім того лучанам болить стан дороги. За словами мешканців, впродовж останніх 40 років жодного ремонту дорожнього полотна не проводилося. Просять і встановити сучасний дитячий майданчик та допомогти зрізати сухі тополі, бо ж

вітряної погоди дерева ламаються та становлять загрозу їхньому життю та здоров’ю.

«Відразу всі проблеми вирішити неможливо. Проте це не означає, що потрібно опускати руки. Спільно із людьми ми будемо працювати над тим, аби покращити умови життя та спільно зробимо Луцьк європейським містом не на словах, а на ділі», – підсумував Юрій Безпятко.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus