USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

У Луцьку на ринку «Пасаж» продавали алкоголь без акцизу

17 Листопада 2021 13:45
У Луцьку в торговельному павільйоні на ринку «Пасаж» виявили продаж алкоголю без акцизу. Штрафні санкції становлять 44 тисячі гривень.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

У Луцьку на території ринку «Пасаж» в торговельному павільйоні 16 листопада при проведенні фактичної перевірки працівниками управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області встановлено факт реалізації та зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, роздрібну торгівлю алкогольними напоями без наявності ліцензії та факт торгiвлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від розміру мінімальних роздрібних цін на такі напої та здійснення розрахункових операцій без застосування РРО і без видачі розрахункового документа встановленої форми.

Працівниками Луцького РВП ГУНП у Волинській області вилучено з обігу 15 пляшок алкогольних напоїв на суму понад 1,05 тисячі гривень.

Такий результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.

В ГУ ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Очікувані штрафні санкції становлять 44 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
на Показати IP 17 Листопада 2021 14:13
кожному базарі продають, але,це ще півбіди, наливайки з сурогатом - ось справжня біда.
Вася до на Показати IP 17 Листопада 2021 15:05
Біда - це тупі люди, насильно їм ніхто не заливає, все інше наслідок.
Уася до Вася Показати IP 17 Листопада 2021 15:26
вони не тупі - а хворі, а бариги стимулюють споживання алкоголю - їхнє пійло коштує 40 грн. пляшка, в той час як в магазині найдешевше 100 грн. На прикладі північки ,вже працює 3 точки, які скуповлюють (міняють на пійло) - нагороди, медалі, столове срібло, бачив як туди несли навіть посуд. Муніципалам - байдуже, поліція сказала - це не злочин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus