USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку на проспекті Волі до кінця місяця облаштують зупинки

20 Жовтня 2022 21:14
На головному проспекті обласного центру Волині до кінця жовтня облаштують усі зупинки громадського транспорту.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Ремонт головної магістралі Луцька розпочався ще торік, однак через повномасштабну війну завершити його не вдалося. Наприкінці весни роботи вирішили продовжити, однак вже у липні реконструкцію довелося призупинити, бо Кабмін обмежив можливість казначейства здійснювати оплату капремонтів. У Луцькраді вважають, що це рішення варто було би дещо змінити.

«На мою думку, Кабінету міністрів варто було би прийняти постанову, якою в областях, де не ведуться активні бойові дії, дати можливість завершити розпочаті до війни об’єкти, зокрема проспект Волі», – відзначив Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Тож ремонт нині вирішили продовжити, зокрема, дооблаштувати посадкові майданчики на усіх зупинках проспекту. При цьому рішення Кабміну не порушували, роботи виконуватимуть в борг.

«Я попросив підрядника, щоб в борг зробили посадкові майданчики зупинок громадського транспорту, оскільки це місця, де люди найбільше перебувають. А коли під ногами щебінь – це незручно, взуття забруднюється, старші люди можуть впасти. Тому, аби людям було комфортніше, в борг зроблять вісім посадкових майданчиків», – поінформував мер.

Читати ще: Не на роки, а на десятиліття: як ремонтують проспект Волі у Луцьку. Фото

Лучани рішення Луцькради підтримують, адже життя триває, а ремонт продовжується з минулого року. До того ж, на їхню думку, благоустрій потрібно робити у будь-який час.

Перед цим частково зробили велосипедні доріжки, дооблаштували паркомісця, замінили усі підземні мережі, встановили бордюри та поклали нижній шар асфальтобетону. Посадкові майданчики на зупинках планують дообладнати до кінця місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus