USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку на проспекті Перемоги пожежна машина врізалась у Mercedes

5 Червня 2019 20:32
У Луцьку біля школи №5, що на проспекті Перемоги, легковик зіткнувся із пожежною машиною.

Про це повідомляє Конкурент.

ДТП трапилася близько 18 години. У патрульній поліції розповіли, що водій Mercedes виїхав на перехрестя вул. Грибоєдова-просп. Перемоги не переконавшись в безпечності маневру та не надав переваги у русі пожежній машині. У результаті водій здійснив зіткнення з автомобілем МАЗ, водій якого виїжджав на перехрестя з проблисковими та звуковим сигналом.

На водія Mercedes складено протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пп Показати IP 5 Червня 2019 21:13
Мало вклеїв мерсу,не раз бачив як пожежна не може виїхати з сиреною,мажори як їхали так їдуть,буде багатбом наукою.
Лучанин Показати IP 5 Червня 2019 22:52
А чому тільки за цією статтею? Адже через те що машина не змогла вчасно прибути на виклик хтось постраждав. Ці збитки хто має компенсувати? Адже в таких випадках мова може йти і про людське життя, а часто і не одне. Взагалі через перешкоджання проїзду спеціальним машинам треба ввести відповідальність як замах на вбивство якщо мова йде про присутність людей (пожежа в квартирі, наприклад, не пропустив швидку; якщо горить сарай, а людини немає, тоді стаття пом'якше).
Анонім Показати IP 5 Червня 2019 22:59
А сому взагалі зупинився потрібно будо їхати далі на виклик
777 до Анонім Показати IP 5 Червня 2019 23:38
а сому навчитись писати можна? віте куда їдете?
Тарас Показати IP 6 Червня 2019 08:40
У нас, в чудо-країні, треба спочатку пропускати жирних на мерсах а потім спасати людей. Шкода що ми не живемо в нормальній державі - де пожежники можуть і скло вибити якщо їм заважає припарковане авто щоб під"єднати рукав до гідранту, і автомобиль відшарпнути тросом якщо заважає.
Анонім до Тарас Показати IP 6 Червня 2019 15:43
Так вони ще повиходили з машини і з криками що ;як це так ти не бачив що ми їхали куди ти перся!!!(до водія пожежної)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus