USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку на продавчиню черемші склали протокол

11 Березня 2024 21:14
Щорічно у весняний період розпочинається масова торгівля ранньоквітучими рослинами, зокрема й тими, що занесені до Червоної книги України.

З метою збереження рідкісних видів ранньоквітучих рослин, а також рослин, занесених до Червоної книги України Державна екологічна інспекція у Волинській області протягом зимово-весняного періоду здійснює заходи щодо посилення охорони ранньоквітучих рослин, занесених до Червоної книги України, повідомили у Державній екологічній інспекції у Волинській області.

8 березня інспекторами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Волинській області спільно з фахівцями Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради під час проведення заходів на території ринків м. Луцька було виявлено особу, яка здійснювала збут червонокнижної цибулі ведмежої (черемша).

Читати ще: «Я ж їх на городі виростив, а не з лісу сумками везу». Продавець з луцького ринку – про торгівлю первоцвітами

Інспектори склали протокол за ст. 88-1 КУпАП, матеріали за даним фактом направлено на розгляд до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 11 Березня 2024 21:33
Ви бачите звитягу в очах цього героя, ви відчуваєте всю могутність його вчинку? І я ні, премію собі заробляє
Іван до Лучанин Показати IP 12 Березня 2024 08:50
Звитяга таки відчувається. І погляд могутній. Таке враження, ніби зупинив масовану вирубку лісу з видобутком бурштину одночасно. Хоча, нопевне, саме в цій жіночці і криються всі біди нашої екології. Добре, що є мужні і сміливі люди, які не бояться вступити в нерівний бій з нищівниками природи
ВІРУС Показати IP 12 Березня 2024 00:51
ЧЕРЕМША НА ГРЯДКАХ ВИРОЩУЄТЬСЯ.
Клава Показати IP 12 Березня 2024 01:51
тепер бабу 10 літ будуть судити накшалт податківців..
Андерсон Показати IP 14 Березня 2024 06:48
Цікаво, вони штрафами хоч на 10% перекривають фінансування на утримання цих злиднів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus