USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку зменшать вуличне освітлення до мінімуму

10 Жовтня 2022 19:35
У Луцьку з 10 на 11 жовтня вуличне освітлення працюватиме в нічному режимі, де вмикатимуть половину від усіх ліхтарів у місті.

Про це повідомляє Суспільне.

Зі слів директора КП «Луцьксвітло» Валерія Мазіна, зазвичай в Луцьку освітлення працює за графіком, де з початку сутінок і до 23:00 працюють 100 % ліхтарів, а з 23:00 до 5:00 – 50 %. З вечора 10 жовтня до ранку 11 жовтня вуличне освітлення в місті працюватиме в нічному режимі для полегшення навантаження на електромережі.

Як повідомив міський голова Луцька Ігоря Поліщука, зовнішнє освітлення увімкнуть в зменшеному режимі для того, щоб збалансувати навантаження на мережу енергопостачання в країні.

«З метою збалансування навантаження на енергомережі країни, зменшуємо вуличне освітлення в громаді до необхідного мінімуму, вимикаємо ілюмінацію та підсвітку пам‘ятників, вживаємо інших заходів для зменшення споживання електроенергії.

Звертаюсь з проханням до власників та керівників підприємств, установ та організацій сьогодні зменшити споживання електроенергії до мінімуму.

Також прошу жителів нашої громади по можливості зменшити споживання електроенергії у вечірні години», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонер Показати IP 10 Жовтня 2022 22:28
нічого не зменшили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus